Rotary Bonheiden

Op 4 september 1997 kwamen een aantal vrienden bijeen met de bedoeling een nieuwe serviceclub op te richten.  Al vlug werden er contacten gelegd met Rotaryclub Keerbergen Demer - Dijle.  Deze club werd onmiddellijk bereid gevonden om ons te helpen bij de oprichting en het peterschap waar te nemen.

In augustus 1998 werden wij officieel erkend door Rotary International en op 30 janauri 1999  vond onze plechtige keurenoverhandiging plaats. 

Rotary Bonheiden vergadert elke donderdagavond bij“brasserie Leysen” te Bonheiden.

Onze club organiseerde in haar bestaan al een aantal sociale en culturele evenementen, waarvan de opbrengsten inmiddels geschonken werden aan verschillende sociale projecten.

Tot op heden kende Rotary Bonheiden  meer dan € 400.000 toe aan verschillende sociale projecten zoals Mentalympia, vzw  Kinderen van Rio, OOOC ter Heide, ADA, De Beemden, Willekom, Kinderkliniek te Gent, Federatie Spina Bifida en Hydrocephalus, vzw De Lage Drempel, Clowns zonder Grenzen, Sint – Janshof, het project Hoop van de dienst Oncologie van het Imeldaziekenhuis en andere hulpbehoevende organisaties. 

Ook in eigen regio wensen we ons inzetten zo schenken  we rond de eindejaarsperiode 'kerstpakketten' aan een aantal gezinnen met  lekkers en speelgoed voor de kinderen.

De club telt momenteel 30 leden waarvan 12 vrouwen en 18 mannen.

www.facebook.com/Rotarybonheiden

✉️ rotarybonheiden@gmail.com

 

info via deze link:  MENTALYMPIA 

 

 
 
 
 

Mentalympia- jaarlijkse medaillemeeting in De Nekker

een bloemetje voor de zorg!

Mentalympia: jaarlijkse sportmeeting voor atletiek met een beperking

feest tvv van de jaarlijkse organistie MENTALYMPIA

Mentalympia 2021- GvA 11/10/2021

2O jaar Mentalympia 8 oktober 2022 GVA